dagtrip van fes naar chefchaouen

dagtrip naar chefchaouen vanuit fes

Ontdek het prachtige natuurschoon van de Rif Mountains & Chefchaouen tijdens een dagtrip van Fes naar chefchaouen. Geniet elke dag van een dagtrip naar Chefchaouen vanuit Fes, en geniet van een wandeling en het ontdekken van de blauwe stad. Chefchaouen, of Chaouen, omdat het door Marokkanen genoemd wordt, misschien een populaire toeristische bestemming vanwege de nabijheid van Tanger en dus de Spaanse enclave Ceuta. De naam verwijst naar de vorm van de bergtoppen boven de stad die lijken op twee hoorns (chaoua) van een geit. Er zijn ongeveer tweehonderd hotels die zich richten op de toevloed van Europese toeristen…

Chefchaouen bleu stad ligt in het noordwesten van het Koninkrijk Marokko. Chefchaouen werd in 1471 opgericht door joden en Moors die uit Spanje ontsnapten. De oorspronkelijke naam van de stad is afgeleid van het Berberwoord “Ashawen”, wat “de Hoornen” betekent. Chefchaouen wordt beschouwd als een heilige stad met acht moskeeën en een aantal verschillende zaauien en marabouts.

Er zijn verschillende theorieën over de blauwe kleur. Sommigen zeggen dat het blauw was geschilderd om de muggen weg te houden, anderen zeggen dat joden het blauw introduceerden toen ze hun toevlucht namen tot Hitler in de jaren dertig, terwijl sommigen eenvoudigweg zeggen dat het de kleur van de oceaan vertegenwoordigt.

Marokko reizen bieden een prive-reis van fes om de blauwe Chefchaouen stad te verkennen in een volledige dagtrip. De privédagtrip naar de Blauwe Parel van Marokko vanuit Fes vertrekt om 8:00 uur vanaf uw accommodatie. Bij aankomst in Chefchouen, zult u onafhankelijk verkennen zijn historische medina, smalle straatjes met blauwe en wit gewassen muren, en typische cafes, en de inheemse cultuur te verkennen.

Dagtrips naar de watervallen van de Ourika-vallei zijn inclusief:
Eigen auto + brandstof
Engels/Frans/Spaans sprekende chauffeur tijdens de dagtrip
Ophalen en afzetten bij uw accommodatie
Vrije tijd om de sites te verkennen
lokale begeleiding ( facultatief )
Flexibele aanslagen
Geen verborgen kosten
Niet inbegrepen:
Lunch
Drankjes
Toegangsprijzen voor monumenten
HOOGTEPUNTEN VAN DE DAGTOUR VAN MARRAKECH NAAR OURIKA VALLEY:
Bezoek Plaza Uta el-Hammam
Bezoek de grote Moskee aan de buitenkant
Bezoek de Kasbah van Chefchaouen
Geniet van het panoramische landschap en de schone lucht
Wandelen door kleine straatjes met blauwe en witgekalkte muren
Dagtrip naar de Ourika-vallei vanuit Marrakech:
1 dagtrip van fes naar chefchaouen:
De reis van Fes naar Chefchaouen is een adembenemende dagtrip naar een klein stadje dat vol charme en authenticiteit is. In de eerste plaats zullen we onze reis beginnen door de straten met blauwe en witte huizen te oversteken, waar u nieuwe hoogtepunten, cultuur, tradities en waarden van inheemse mensen zult ontdekken. De reis naar Chefchaouen is een buitengewone bestemming voor het bewonderen van de Rif Mountains, omdat ze een uniek landschap bieden dat nergens anders te vinden is.

Tijdens deze fascinerende dagtrip naar de blauwe stad genieten we van het panoramische landschap en de schone lucht. Voor onze aankomst in het hart van Chefchaouen, zullen we rijden in de omgeven bossen, de meest prachtige valleien, kloven. Inch

Daarnaast ontdekken we het beroemde plein Uta el-Hammam in het hart van de stad, dat wordt omringd door typische cafés en restaurants.

Vervolgens leiden we u naar de Kasbah, een gerenoveerd kasteel met een prachtige tuin, een klein etnografisch museum en een kunstgalerie. Bovendien zal deze dagtrip onvolledig zijn als we de grote Moskee niet zien. Het uitzicht is een genot. Aan het einde van onze 1 daagse reis naar Chefchaouen vanuit Fez, zullen we terugkeren naar Fez stad en zetten je af in uw accommodatie 🙂 .

Additional information

Group of PersonsGroup 1 person, Group 2 – 3 people, Group 4 – 7 people, Group 8 – 12 people

De prijs hangt af van het aantal personen en het soort tours dat u wilt.Neem contact met ons op voor meer informatie, dank u

  Betaald bij aankomst dient u bij CashWe een aanbetaling van 20% van de totale tourkosten te betalen om uw tour te garanderen. Boekingsstortingen kunnen worden betaald met een creditcard via PayPal of via Western Union. Zodra u de aanbetaling hebt betaald, ontvangt u een boekingsbevestiging via e-mail. Het resterende bedrag zal bij aankomst of contant worden betaald (Dirhams, USD, Euro of Pounds). Alle boekingen zijn gegarandeerd nadat we de borgsom hebben ontvangen

  fes dag tripv
  fes dag tripv

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review

  Rating